12 maanden coaching

Herken je dat? Je hebt al een week echt last van jezelf. Tuurlijk wil je heel graag je omgeving hiervan de schuld geven…Maar toegegeven, het gaat gewoon echt even niet lekker met jou.

Eigenlijk loop je al langer tegen je grenzen aan en voelt je onzeker en merkt veel klachten.

Met het 12 maanden traject heb je alle tools die je nodig hebt om weer voor jezelf te durven kiezen. En door de online ondersteuning is er hulp als jij het nodig hebt.

‘Bah, wat baalde ik dat ik er zo doorheen zat. Weer klaarwakker om 02:00 in de nacht. Even die lekkere slaapmediatie opgezet en mijn irritatie verdween als sneeuw voor de zon’

 • Inclusief kennismaking en intake

 • Fysiek welkompakket voor ondersteuning van je traject

 • 24/7 info, oefeningen en tips

 • Maar liefst 10 sessies speciaal voor jou

 • Vervolg gesprekken mogelijk

Interesse?

Graag bied ik je de 12 maanden coaching, inclusief:

 • Kennismaking van 30 minuten
 • Uitgebreid intake gesprek
 • Welkompakketje gestuurd naar jouw huis
 • Onbeperkt toegang tot de online omgeving
 • Mogelijkheid tot app en mail ondersteuning
 • Online werkboek en modules
 • 10 coachsessies van 60 minuten
 • Oefeningen, tips en informatie 24/7

Jouw investering voor een traject van 12 maanden € 895,-

Kennismaken

Jouw coaching start altijd met een kennismaking.

Jij mag van mij verwachten dat ik jou dat duwtje geeft wanneer je er even doorheen zit. Dan wil je natuurlijk wel weten wat voor boter je in de kuip hebt. Daar is deze kennismaking voor.

Hebben we een klik? Vertrouwen en verbinding is de basis om terug te kunnen vallen als jij het even niet meer ziet zitten. Kortom: ben ik passend voor jou?

Intakegesprek

Het intakegesprek heeft als functie jouw wens voor deze coaching kenbaar te maken.

Vooraf stuur ik je een intakeformulier en diverse vragenlijsten toe voor het eerste inzicht. En om onze overeenkomst te bekrachtigen.

We zullen de vragenlijsten bekijken en jouw wens voor coaching verder uitdiepen. Hoe ziet deze er nu uit en hoe heeft jouw wens er in het verleden uit gezien. Maar we nemen ook alvast een kijkje in waar je naar toe wilt.

Zowel de vervolggesprekken als de intake kunnen plaatsvinden in mijn coachpraktijk aan huis, op locatie, wandelend of online. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk.

Vervolggesprekken

Tijdens de vervolg afspraken kijken we hoe we jouw wens voor deze coaching kunnen bereiken. We gaan opzoek naar jouw mogelijkheden en overtuigingen. In de sessies probeer je met mijn begeleiding je je bewust te worden van je lichaam, geest en emoties. De tools die ik je daarbij aanbiedt zijn beeldend, creatief en fysiek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ademhaling en visualisatie om dat wat in je leeft zichtbaar te maken. Tekenen en knutselen aan de slag, als woorden tekort schieten. Of via een opstelling om een beeld te krijgen van wat er in je speelt. Per gesprek kijken we naar jouw wens en wat er op dit moment past voor jou.

Online ondersteuning

Elke maand ontvang je een online module ter ondersteuning van je traject. Dus 12 modules met elk een visualisatie, creatieve oefening, informatie en extra opties om je proces te ondersteunen.

Gedurende je looptijd ontvang je toegang tot de nieuwe modules. Zo zal je niet overvraagt worden en is de kans dat je een module met een echte verandering zal afronden groter.

Daarnaast is er tussen de gesprekken door mogelijkheid voor mail en app ondersteuning. Vakanties uitgezonderd, maar dat laat ik je ruim van te voren weten.

Als een jaar lang coaching niet past, kies dan voor het 2 maanden of 6 maanden traject.

Vergoeding

Steeds meer werkgevers zien het nut van een coach traject en zijn bereid de kosten te vergoeden. Bijvoorbeeld via een persoonlijk budget dat ingezet kan worden.

Op Coachfinder vind je tips hoe je een vergoeding bespreekbaar kunt maken met je werkgever.

Vergoeding vanuit de zorgverzekering is niet mogelijk.

Een cookie op zijn tijd kan je echt nog wel ergens kwijt. Cookies op deze website zijn niet essentieel, maar kunnen uw ervaring verbeteren.