2 maanden coaching waar moet ik aan denken?

Soms wordt coaching als iets heel zwaars bedacht. Maar een duwtje om weer in beweging te komen of je beeld over ontspannen anders bekijken. Dat kan al met kort traject van 2 maanden al hulp bieden.

Ook een inkijkje in je (familie)systeem is ideaal voor een coaching van 2 maanden. Naast je (familie) opstelling die 1-op-1 plaatsvind krijg je een intake en nazorg sessie. Zodat je voorbereiding grondig is en je hebt kunnen laten landen wat je hebt ervaren en gezien.

De sessies zijn altijd 1 op 1 en kunnen fysiek of online worden ingezet. Net waar je voorkeur ligt.

Chips, ik wil toch meer sessies kan dat?

Tuurlijk kan dat. Mocht je die behoefte hebben, dan kijken we samen wat passend is voor jou op dit moment. Je bent zeker niet de enige die toch meer kijk wilt na een sessie.

“Eigenlijk wilde ik gewoon even weten hoe het met mijn vitaliteit gesteld was zo na mijn vakantie. Ideaal dat dat met dit korte traject kon.”

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

 • Geen lang traject

 • Snel inzicht en tools

 • Uitgebreide intake

 • 90 tot 120 minuten exclusieve tijd voor jou

 • Online of fysieke gesprekken

 • Gepaste nazorg

 • Vervolggesprekken mogelijk

Interesse?

Deze 2 maanden coaching sessie is inclusief:

 • Kennismaking
 • Vragenlijsten
 • Intake sessie van 60 minuten
 • Coach sessie van 90 tot 120 minuten
 • Keuze uit nazorg sessie of rapportage van vitaliteit

Jouw investering voor een traject van 2 maanden € 195,-

Kennismaken

Jouw coaching start altijd met een kennismaking.

De kennismaking is geheel vrijblijvend.

We bespreken kort jouw wens voor deze dit traject.

Maar belangrijker nog: Hebben we een klik? Vertrouwen en verbinding is de basis voor wat we gaan bespreken en voelen. In de gesprekken die volgen maak jij de beste resultaten als je je op je gemak bij mij voelt. Dus ben ik passend voor jou?

Ja, dan plannen we een de intake in en stuur ik je de vragenlijsten toe.

Vragenlijsten

Naar aanleiding van de vraag die in het kennismakingsgesprek is besproken zal ik je vragenlijsten toesturen. Deze lijsten zijn afhankelijk van de vraagstelling die je neerlegt bij de kennismaking.

Deze vragenlijsten invullen voordat de intake plaatsvind in wenselijk. Dan beginnen we beide goed voorbereid aan de intake.

2 maandelijkse coaching sessie

En dan is het zover de sessie van 90 tot 120 minuten. De sessie kan bestaan uit een opstelling, gesprek of inventarisatie. Maar de sessie is vooral dynamisch.

Dat wat op tafel komt en inhaakt op de ingebrachte vraag zal de sessie vormgeven.

Verslaglegging bij eenmalige coaching sessie

Nazorg sessie of verslaglegging

Na jouw sessie van 90 tot 120 minuten kan je kiezen voor een uitgebreid verslag dat jouw leefstijl bevat. Dit uiteraard als je vraagstuk over leefstijl gaat. Of we hebben een nazorg sessie.

Deze nazorg sessie is bedoelt om alles wat je tijdens de vorige sessie hebt meegemaakt, gevoelt en gedacht wat meer te laten beklijven. Er is veel losgemaakt en hier de tijd voor nemen om eigen te maken is gewenst. Daarom vindt de nazorg sessie na een 4 tot 6 weken plaats.

Verslaglegging

De verslaglegging geeft je start situatie weer, dit naar aanleiding van je ingevulde vragenlijsten. Daarnaast staan er handvatten en tips in om op te pakken. Deze zijn gebaseerd op ons coachgesprek. Deze verslaglegging is geschikt om te sturen aan je dokter of medisch specialist. Uiteraard is contact met je dokter of medisch specialist mogelijk om toelichting te geven.

Mocht je niet genoeg hebben aan deze 2 maanden, dan kan je ook kiezen voor het 6 maanden traject of 12 maanden traject.

Vergoeding

Steeds meer werkgevers zien het nut van een coach traject en zijn bereid de kosten te vergoeden. Bijvoorbeeld via een persoonlijk budget dat ingezet kan worden.

Op Coachfinder vind je tips hoe je een vergoeding bespreekbaar kunt maken met je werkgever.

Vergoeding vanuit de zorgverzekering is niet mogelijk.

Een cookie op zijn tijd kan je echt nog wel ergens kwijt. Cookies op deze website zijn niet essentieel, maar kunnen uw ervaring verbeteren.