Jouw wens voor deze coaching

Na je burn-out, depressie of laatste te roekeloze actie weet je dat het nu echt anders moet. Je zit in zak en as. Je wilt ook echt dat het anders gaat…Maar je stapt al snel weer in dezelfde valkuilen en bent als een kip zonder kop overal oplossingen aan het zoeken voor jouw aanhoudende klachten. Breng weer zelfvertrouwen in je leven. Gun jezelf coaching om jouw wens voor jezelf weer haalbaar te maken.

Nee, je bent niet gek. En ja, veel vrouwen kennen deze rollercoaster.

Verdriet, frustratie en machteloosheid. Volgens onderzoek onder 4300 pijn patiënten de meest voorkomende emoties bij pijn. Ook wel de emotionele tornado genoemd. Welke herken jij daarvan?

Waarschijnlijk heb je al veel gedaan en onderzocht. Ook dat loopt vaak op een teleurstelling uit. Hier geen belofte om je pijnvrij te maken. Maar wel de belofte jezelf en al je patronen via beelden inzichtelijk te maken. Letterlijk een andere kijk op jouw pijn geven. Beelden zijn erg krachtig en werken onderbewust door. Ze geven je ruimte en beweging. Beweging in je relatie met je pijn. Waarschijnlijk ook in je pijn zelf.

Tijdens een traject breng je je innerlijke en uiterlijke wereld in beeld brengen. Daarnaast gaan we aan de slag met ademhaling en visualisatie. Zo zie je nog beter waar je gevoel achter die pijn vandaan komt. Ook het inzetten van creatieve opdrachten helpt. Het laat je weer plezier in je leven hebben.

Zo kan je door kleine stapjes weer leren leven. Wat jouw wens is voor jezelf is weer haalbaar.

“Ik word zo moe van mezelf als ik weer te veel hooi op mijn vork heb genomen.
De volgende dag bekoop ik het ook nog met rugpijn.”

 • Ontdek wat jou helpt om wel voor jezelf te kiezen

 • Leer je grenzen kennen

 • Krijg inzicht in je lichamelijke klachten

 • En inzicht in jouw verborgen trauma’s

 • Leer je gevoeligheid te omarmen

 • Ontwikkel vertrouwen en acceptatie voor jezelf

Interesse?

Graag bied ik je 6 maanden coaching, inclusief:

 • Kennismaking van 30 minuten
 • Uitgebreide intake
 • 4 Vervolggesprekken van 60 tot 75 minuten
 • Verdiepend inzicht van je gewoontes
 • Toegang tot online werkboek
 • Mogelijkheid tot mail en app ondersteuning

Jouw investering voor een traject van 6 maanden € 495,-

Kennismaken

Jouw coaching start altijd met een kennismaking.

We bespreken ook kort jouw wens voor deze coaching.

Maar belangrijker nog: Hebben we een klik? Vertrouwen en verbinding is de basis voor wat we gaan bespreken en voelen. In de gesprekken die volgen maak jij de beste resultaten als je je op je gemak bij mij voelt. Dus ben ik passend voor jou?

Ja, dan plannen we een intakegesprek in.

Intakegesprek

Het intakegesprek heeft als functie jouw wens voor deze coaching kenbaar te maken.

Vooraf stuur ik je een intakeformulier en diverse vragenlijsten toe voor het eerste inzicht. En om onze overeenkomst te bekrachtigen.

We zullen de vragenlijsten bekijken en jouw wens voor coaching verder uitdiepen. Hoe ziet deze er nu uit en hoe heeft jouw wens er in het verleden uit gezien. Maar we nemen ook alvast een kijkje in waar je naar toe wilt.

Zowel de vervolggesprekken als de intake kunnen plaatsvinden in mijn coachpraktijk aan huis, op locatie, wandelend of online. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk.

Vervolggesprekken

Tijdens de vervolg afspraken gaan we hoe we jouw wens voor deze coaching bereiken. We gaan opzoek naar jouw mogelijkheden en overtuigingen. In de sessies ga je met mijn begeleiding je bewust worden van je lichaam, geest en emoties. De tools die ik je daarbij aanbiedt zijn beeldend, creatief en fysiek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ademhaling en visualisatie om dat wat in je leeft zichtbaar te maken. Tekenen en knutselen aan de slag, als woorden tekort schieten. Of via een opstelling om een beeld te krijgen van wat er in je speelt. Per gesprek kijken we naar jouw wens en wat er op dit moment het meeste aandacht nodig heeft.

De ervaring leert dat dit traject je al een goede start geeft om je op weg te brengen. Wanneer tijdens je traject blijkt dat het fijner is voor jou om meer gesprekken in te plannen dan kan dat altijd.

Ook kun je kiezen voor een 12 maanden coaching, deze is ook nog in te zetten halverwege je traject.

Huiswerk

Om jouw traject een succes te maken is jouw motivatie nodig en mijn inzet en professionaliteit.

Naast de gesprekken zal ik vragen of je een reflectieverslag wilt invullen. Dit om jouw inzichten beter te laten beklijven.

Daarnaast kan ik je vragen om ‘huiswerk opdrachten’ te doen. Denk hierbij aan schrijf, adem of voel opdrachten. Met als doel je nog verder te brengen in jouw traject.

Vergoeding

Steeds meer werkgevers zien het nut van een coach traject en zijn bereid de kosten te vergoeden. Bijvoorbeeld via een persoonlijk budget dat ingezet kan worden.

Op Coachfinder vind je tips hoe je een vergoeding bespreekbaar kunt maken met je werkgever.

Vergoeding vanuit de zorgverzekering is niet mogelijk.

Een cookie op zijn tijd kan je echt nog wel ergens kwijt. Cookies op deze website zijn niet essentieel, maar kunnen uw ervaring verbeteren.