Familieopstellingen

Ervaar je weleens het gevoel dat je vastloopt? Loop jij in je relaties, vriendschappen of op werk steeds tegen dezelfde situaties aan? Lijken sommige conflicten steeds terug te komen? Tijd om voor jezelf te kiezen en tijd voor verandering!

Familieopstellingen zijn de unieke mogelijkheid om verborgen, vaste patronen in jezelf te ontdekken en te herkennen. Door een familieopstelling ontstaat er een levendig inzicht in onderliggende structuren. Dit helpt bij bewustwording en opent de deur naar verandering.

  • Begrijp de diepere oorzaken van herhalende patronen en problemen
  • Een familieopstelling opent de deur naar persoonlijke groei en het doorbreekt vastzittende patronen
  • Ervaar de kracht van symbolische verbinding en ervaar de helende werking

Krijg nieuwe inzichten door een familieopstelling, waar onze plek in het (familie)systeem de basis vormt. Onbewuste patronen beïnvloeden diep onze emoties, levenshouding, gezondheid en welzijn. Via opstellingen worden verborgen dynamieken onthult en worden helende processen zichtbaar. Ontdek de inzichten die leiden tot persoonlijke groei en welzijn.

Familieopstelling in een groep of één op één

Een opstelling roept iets op dat lastig te verklaren is. Je zult de energie en overtuigingen voelen van familie, vrienden of zelfs collega’s. een familieopstelling vindt plaat in een groep, waar anderen de rollen van jouw vader, moeder of andere bekenden op zich nemen.

Wil jij liever één op één aandacht en voelt een groep onveilig aan? Kies dan voor een individuele opstelling. Daarvoor nodig ik je uit om deel te nemen aan het 2-maanden coaching traject.

Wil je zelf ontdekken wat een familieopstelling voor jou kan doen?  Of heb je een specifieke vraag die je wilt verkennen? Sluit dan aan bij één van de familieopstellingen.

Familieopstelling in het EESystem: Jouw Persoonlijke Reis naar Balans

Ben jij klaar om je persoonlijke ervaring naar een hoger niveau te tillen? Ontdek nu de unieke synergie tussen de Familieopstelling en de EESysteem-technologie, exclusief beschikbaar in samenwerking met het Flow Motion Healing Center. Stap de EEStudio binnen en ervaar tijdens de opstelling de kracht van quantum energie, waardoor jouw zelfregulerend vermogen een extra stimulans krijgt.

Door deze unieke combinatie worden niet alleen de fysieke, emotionele en mentale aspecten van de opstelling verkend, maar wordt ook de diepere kern van jouw energetische balans aangesproken.

 Wil je zelf ontdekken welke impact deze combinatie van een familieopstelling en het EESysteem op jou kan hebben? Of heb je een specifieke vraag die je wilt verkennen? Sluit dan aan bij een van onze bijzondere familieopstellingen en geef jezelf de kans om te groeien en inzichten te verwerven op een dieper niveau.

 

Ervaar het zelf en laat je leiden door de kracht van deze unieke samensmelting. Neem de eerste stap naar een meer gebalanceerd en vervuld leven.

Ervaar het verschil!

Representant of vraagsteller?

Wil jij eens in de schoenen staan van iemand anders? Wil jij conflicten van een andere kant bekijken? Of wil jij jezelf een spiegel voorhouden en beter begrijpen waar jouw gevoelens, reacties en patronen vandaan komen? Meld je dan aan als representant. Bovendien kan je dan op een laagdrempelige manier kennismaken met familieopstellingen, zonder dat je persoonlijke vraagstukken hoeft te delen. Je aanmelden als representant is niet alleen een dienst aan een ander, maar ook een waardevolle kans voor jouw persoonlijke groei en inzicht.

Meedoen als representant kost € 130,-

Als vraagsteller krijg je de kans om jouw persoonlijke vraag of thema in te brengen. Dit bevordert inzicht in de dynamieken die jou beïnvloeden, het stimuleert je zelfreflectie en vergroot je je begrip van jezelf en jouw relaties. De familieopstelling biedt de ruimte om concrete stappen te zetten naar oplossingen of veranderingen. Het is de aanzet tot het doorbreken van vastgeroeste patronen.

Meedoen als vraagsteller kost € 130,-

Meld je nu aan! voor 29 januari 2024, van 19:00 tot 21:30 uur.

Locatie: Hilversum, Van der Lindenlaan 2B

Familieopstellingen en de oorsprong:

In de jaren ’80 heeft psychotherapeut Bert Hellinger familieopstellingen ontwikkeld, een unieke benadering die voortkwam uit de combinatie van diverse invloeden, waaronder Freuds psychoanalyse, lichaamswerk, familietherapie, NLP en gestalt. Dit boeiende samenspel resulteerde in het fenomeen van familieopstellingen, een krachtige methode die inzichten biedt in de diepere dynamieken van familieverhoudingen en persoonlijke ontwikkeling. Het is een bijzondere manier om de verbinding tussen lichaam, geest en relaties te verkennen en kan waardevol zijn voor iedereen die op zoek is naar heling, inzicht en groei.

Lees ook de ‘Wat is Systemisch werken?’.