Alvast aan de slag?

Voor sommige mensen is het een flinke barrière om een coach op te zoeken? Ik… bij een coach? Of wil je eerst eens op een laagdrempelige manier kennis maken met mij en mijn werkwijzen?

Ik bied jou een aantal manieren om makkelijk kennis te maken. Alles natuurlijk geheel vrijblijvend en laagdrempelig. En bevalt het? Dan maak ik graag kennis met jou!

Alle liefs en goeds voor jou

Alle liefs en goed voor jou

Tips bij Dips

Soms zit je in een dipje! En soms duren die langer dan je zou willen. Tips bij Dips geven jou een virtuele arm om je heen. Een vrolijke, nuchtere noot tijdens de minder leuke dagen. In sommige situaties zal jij je herkennen, en in sommige situaties heb je gewoon een steuntje in de rug nodig. Op die momenten wil ik je een steuntje in de rug geven. De Tips bij Dips zijn mails om te lezen, te proberen of voor als je die arm om je heen kan gebruiken.

Graag stuur ik je maandelijkse tips, creatieve ideeën, herkenning, humor of dat wat ik hoop dat jou helpt wanneer je het nodig hebt. Hoe? Vul je gegevens hieronder in en de rest gaat helemaal vanzelf.

Visualisatie

Een moment voor jou. Voor ontspanning, maar ook voor inzicht in dat wat jou bezighoudt.

Je kunt visualisaties gebruiken voor aanhoudende (vage) klachten, maar ook voor dagelijkse ongemakken. Deze visualisatie kan je elke dag gebruiken. Sterker nog, na meerdere keren zal het effect groter worden. Je raakt steeds vertrouwder met je eigen gevoelens en ervaringen tijdens deze momenten speciaal voor jou.

Veel plezier met luisteren!

En bij vragen mag je me altijd mailen.

Kennismaken

Heb je vragen of wil je gewoon eens kennismaken? Geheel vrijblijvend kijken of coaching ook iets voor jou is? Plan dan een vrijblijvende afspraak van 30 minuten in. Ik vind het leuk jou te ontmoeten en jou beter te leren kennen.

Hier vind je de agenda, er zit vast een plekje bij dat in jouw agenda past.

Podcast

In samenwerking met Marlous de Boer is er een mooie reeks podcasts ontstaan. Hier worden onderwerpen besproken waarvan ik zeker weet dat jij ze zult herkennen!

Luister en vind herkenning.

Mocht je vragen hebben na het luisteren? Blijf er niet mee lopen en stuur een berichtje.

Blogs

Wil je meer weten over bepaalde onderwerpen?

Vind verdieping in de kennis die gedeeld wordt in deze blogs. De onderwerpen gaan van jouw klachten naar systemisch werk en alles daar tussen in.

Mocht je een onderwerp missen, laat het dan zeker weten.
Jouw ideeën is belangrijk.