Contact

Heb je een vraag, wil je een coachingsgesprek aangaan of denk je aan samenwerken? Via onderstaande opties kom je het makkelijkst  in contact met mij.

PS: Hieronder heb ik alvast een aantal veelvoorkomende vragen beantwoord, misschien zit jouw vraag er ook bij.

Waarom gaan we eerst kennismaken?

Graag wil ik jou beter leren kennen en ik kan me voorstellen dat je ook graag wilt zien en horen wie ik ben. Kijken of het klikt van beide kanten is een belangrijk onderdeel voor we starten met een traject. Daarnaast worden de trajecten en sessies allemaal afgestemd op jouw vragen, jouw behoeften en in jouw tempo.

Welk coachingsvorm kies ik?

Je bent enthousiast en wilt graag jezelf ontwikkelen. Maar welk traject kies je? Geen zorgen, we gaan eerst kennismaken. Daarin bekijken we wat jou past. Alles sessies worden geheel afgestemd op jouw vragen, behoeften en wensen.

Waar vindt de coaching plaats?

Na een kennismaking gaan we aan de slag. Dit kan online, fysiek in één van mijn werkplekken in Hilversum of tijdens een gezonde wandeling. De coaching wordt afgestemd op wat goed bij jou past. Wil je graag digitaal of toch liever op locatie, geen probleem. Natuurlijk kunnen we er ook een mix van maken. Wat jou past!

Hoe zit het met de betaling?

Als we na de kennismaking een klik hebben en we besluiten samen een traject aan te gaan, dan stuur ik je een intakeformulier toe. Hierin staan de afspraken die we maken en de betalingsvoorwaarden. Betaling geschiedt vooraf aan een traject of coachingssessie.

Hoe weet jij dat ik een gecertificeerde professionele coach bent?

Er zijn zoveel coaches tegenwoordig, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Ik ben gedegen opgeleid en heb veel ervaring waarmee ik je van dienst kan zijn. Daarnaast volg ik nog steeds regelmatig bijscholing en volg ik de vakliteratuur op de voet. Ook sta ik in contact met andere professionals. Ik ben geregistreerd bij de NiBiG.

Waarom kan ik mijn factuur niet indienen bij een verzekeraar?

Om vergoeding van een verzekeraar te krijgen worden er veel voorwaarden gesteld. Er komt veel administratie bij kijken, daarnaast veranderen de voorwaarden elk jaar. Dit heeft mij doen besluiten mijn tijd en energie liever in mijn coaching te stoppen, dan in de wereld van regels die door verzekeraars wordt bedacht.

Wat gebeurt er met mijn (digitale) gegevens?

Om jouw gegevens te beschermen heb ik een privacy verklaring opgesteld. Klik hier en lees ze door.