Contact? Gezellig!

Heb je een vraag, wil je een coachgesprek aangaan of denk je aan samenwerken? Via onderstaande opties kom ik graag met je in contact.

PS: Hieronder heb ik alvast een aantal veelvoorkomende vragen beantwoord, misschien zit jouw vraag er ook bij.

Waarom gaan we eerst een kennismaking?

Graag wil ik jou leren kennen en ik kan me voorstellen dat je ook graag even wilt zien en horen wie ik ben. Kijken of het klikt van beide kanten is een belangrijk onderdeel voor we starten met een traject.

Welk traject kies ik?

Je bent enthousiast en wilt graag werken aan jezelf. Maar welk traject kies je? Geen zorgen, we gaan eerst kennismaken. Daarin kunnen we bekijken wat jou past. En natuurlijk kun je altijd klein beginnen en uitbreiden als dat nodig is.

Hoe vindt de coaching plaats?

Na een kennismaking gaan we aan de slag, maar waar mag je je melden? We kunnen jouw traject zo voeren als jou het beste uitkomt. Wil je graag digitaal of toch liever op locatie, geen probleem. Natuurlijk kunnen we er ook een mix van maken. Dat wat jou past.

Hoe zit het met de betaling?

Als we na de kennismaking een klik hebben en we besluiten samen een traject aan te gaan, dan stuur ik je een intake formulier toe. Hierin staan de afspraken die we maken en de betalingsvoorwaarden. Betaling geschied vooraf aan een traject.

Hoe weet ik dat jij een gecertificeerde coach bent?

Je wilt natuurlijk wel weten of ik een gedegen coach ben, dat snap ik. Ik ben opgeleid en heb veel levenservaring waar ik je mee van dienst kan zijn. Om aan te tonen heb ik me geregistreerd bij de NiBiG.

Waarom kan ik mijn factuur niet indienen bij een verzekeraar?

Om vergoeding van een verzekeraar te krijgen worden er veel voorwaarden gesteld. Er komt veel administratie bij kijken, daarnaast veranderen de voorwaarden elk jaar. Dit heeft mij doen besluiten mijn tijd en energie liever in mijn coaching te stoppen, dan in de wereld van regels die door verzekeraars wordt bedacht.

Wat gebeurt er met mijn (digitale) gegevens?

Om jouw gegevens te beschermen heb ik een privacy verklaring opgesteld. Klik hier en lees ze door.