Ik ben Bianca Rutten

Systemisch en Vitaliteit coach bij aanhoudende (lichamelijke) klachten

Aanhoudende lichamelijke klachten maken je leven soms best pittig. Als ervaringsdeskundige weet ik dat als geen ander.

De zoektocht naar het leven met deze klachten en weer grip te krijgen op mijn leven heeft me gebracht naar een opleiding tot Holistisch Vitaliteitscoach. Deze opleiding gaf mij veel praktische handvatten in stress, beweeg en eetgewoontes.

Toch miste ik een stukje verbinding met mezelf en bleef overtuigd van niet helpende gewoontes. Met de opleiding systemisch werken kwam het puzzelstukje dat ontbrak. Als beelddenker zag ik nu wat er speelde en kon het daardoor een plek geven in mijn hoofd en lijf.

De liefde voor het coach vak was geboren. Mijn onophoudelijke zoektocht naar ontwikkeling krijgt zo voldoende uitdaging.

Graag ga ik met jou op zoek naar de beelden die jij mag zien om tot minder aanhoudende klachten te komen.

Ik ben Goudsmid (in ruste)

Een vak waar veel passende oplossingen gevonden mogen worden. Nu mag ik unieke stappen meelopen bij mensen met verschillende aanhoudende klachten en hier naar oplossingen mee zoeken.

Ook ben ik moeder en partner

Inmiddels zijn mijn kinderen langzaamaan het huis aan het verlaten, wat weer andere ballen in de lucht geeft. Mantelzorger zijn voor mijn dochter gaat mijn leven lang mee…

Denk je ‘Tja, die Bianca Rutten, wat heb ik daaraan?’

Mijn kennis en ervaring, gebundeld met mijn oprechtheid en rustige maar authentieke benadering geven jou de mogelijkheid je plek weer te vinden. De plek in de wereld, in jouw gezin, op de werkvloer, maar vooral in jezelf. Dat doe ik door je te laten zien wat er onbewust in jou speelt.

Met het vinden van jouw plek kan je de wereld met meer vertrouwen aan. Geef jouw aanhoudende klachten ook hun plek in je leven zodat ze minder hardnekkige signalen hoeven af te geven.  Vind weer meer rust in je hoofd en lijf.

Ervaar meer zelfvertrouwen en pakt de regie over jouw leven!

Keep your life in balance!

Hold chocolate in both hands..

“Als begeleider ben je een doorgangsplek. Zoals een karavaan bij de doortocht door de woestijn. Een plek om tot rust te komen, je te zuiveren van het stof van onderweg, voeding te vergaren en schoon drinkwater tot je te nemen.

Deze toegangspoort en uitgangspoort biedt de mogelijkheid om nieuwe energie op te doen. En geeft wellicht een ander perspectief op reizen.

Iedere reiziger weet echter dat zij bij het bij het vervolgen dan de reis opnieuw verantwoordelijk is voor haar route en voor wat zij daar zal tegenkomen.”

Tekst uit het boek De Maskermakers.

Waar kies je voor als je kiest voor een traject samen met mij:

  • Samen kijken we naar wat jouw specifieke behoefte is.  Hier MOET je vooral niets en mag je jezelf zijn.
  • Er is geen goed of fout. Zelfontwikkeling gaat met kleine stappen vooruit (en soms ook even achteruit). Ik oordeel niet, ik luister en begeleid.
  • Samen gaan we voor echte verandering, die zo goed en eigen voelt dat jij sterker in je schoenen staat
  • Ook kies je voor iemand die open en eerlijk is, die transparant is en zichzelf ook kwetsbaar durft op te stellen.
  • Lichamelijke oefeningen worden afgewisseld met mentale en emotionele oefeningen
  • Door gedegen training, opleiding, workshops en zelfontplooiing ben je in vertrouwde en goede handen
  • Maar, bovenal kies je voor jezelf!

Aangesloten bij:

Een cookie op zijn tijd kan je echt nog wel ergens kwijt. Cookies op deze website zijn niet essentieel, maar kunnen uw ervaring verbeteren.