Ik ben Bianca Rutten

Coach voor vrouwen

Soms kan het leven best even pittig zijn en soms geeft het je leven flinke uitdagingen. Als ervaringsdeskundige weet ik dat als geen ander.

De zoektocht naar leven met rouw en verlies, met uitdagingen en met pittige perioden in het leven, heeft me gebracht naar tot de opleiding “Holistisch Vitaliteitscoach”. Deze opleiding gaf mij veel praktische handvatten, inzichten en heeft me geleerd hoe een holistische benadering het echte verschil kan maken.

Getriggerd door deze opleiding en het feit dat ik overtuigd ben door verbinding met jezelf zorgden ervoor dat ik ook de opleiding systemisch werken heb gedaan. Alle puzzelstukjes vielen op zijn op zijn plek! Met deze gedegen opleidingen, kennis en ervaringen weet ik dat ik ook anderen kan helpen, iets dat ik het liefste doe! Liefde wordt nu eenmaal groter als je het met elkaar kunt delen.

Wie ben ik?

Ik ben een creatieve denker en ben gefascineerd door het menselijk denken en handelen. Ik heb een brede interesse en een brede kennis. Naast coach ben ik ook moeder, partner, ondernemer, mantelzorger en mezelf.

Waarmee kan ik jou helpen?

Mijn kennis en ervaring, gebundeld met mijn oprechtheid en rustige maar authentieke benadering helpen jou jouw plek te (her)vinden. De plek in de wereld, in jouw gezin, op de werkvloer, maar vooral in jezelf.

Met het vinden van jouw plek kan je de wereld met meer vertrouwen aan. Of het nu gaat om vage klachten, een steuntje in de rug, inzicht in patronen en systemen of persoonlijke groei. Bij mij ben je aan het juiste adres voor een laagdrempelige kennismaking met coaching of voor een traject afgestemd op jouw wensen en behoeften. (Ont)moet jezelf!

“Als begeleider ben je een doorgangsplek. Zoals een karavaan bij de doortocht door de woestijn. Een plek om tot rust te komen, je te zuiveren van het stof van onderweg, voeding te vergaren en schoon drinkwater tot je te nemen.

Deze toegangspoort en uitgangspoort biedt de mogelijkheid om nieuwe energie op te doen. En geeft wellicht een ander perspectief op reizen.

Iedere reiziger weet echter dat zij bij het bij het vervolgen dan de reis opnieuw verantwoordelijk is voor haar route en voor wat zij daar zal tegenkomen.”

Tekst uit het boek De Maskermakers.

Waar kies je voor als je kiest voor een traject samen met mij:

  • Samen kijken we naar wat jouw specifieke behoefte is.  Hier MOET je vooral niets en mag je jezelf zijn.
  • Er is geen goed of fout. Zelfontwikkeling gaat met kleine stappen vooruit (en soms ook even achteruit). Ik oordeel niet, ik luister en begeleid.
  • Samen gaan we voor echte verandering, die zo goed en eigen voelt dat jij sterker in je schoenen staat
  • Ook kies je voor iemand die open en eerlijk is, die transparant is en zichzelf ook kwetsbaar durft op te stellen.
  • Lichamelijke oefeningen worden afgewisseld met mentale en emotionele oefeningen
  • Door gedegen training, opleiding, workshops en zelfontplooiing ben je in vertrouwde en goede handen
  • Maar, bovenal kies je voor jezelf!

Aangesloten bij:

Een cookie op zijn tijd kan je echt nog wel ergens kwijt. Cookies op deze website zijn niet essentieel, maar kunnen uw ervaring verbeteren.