Ontdek jezelf

via een individuele opstelling

Het ontdek jezelf – traject, ideaal kortdurend coachingstraject, afgestemd op jouw behoefte. Middels een zorgvuldig samengestelde individuele opstelling naar persoonlijke groei en zelfontdekking. Een cadeau aan jezelf.

Dit traject is speciaal ontworpen voor vrouwen die liever één op één aandacht willen. Of vrouwen die het spannend vinden en barrières ervaren om in een groep hun uitdagingen te uiten.

Ben jij op zoek zijn naar een individuele verdieping en groei via (familie)opstellingen? Of je nu worstelt met specifieke uitdagingen of simpelweg streeft naar persoonlijke verbetering, ik bied de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt, om jezelf te leren kennen en verder te groeien.

Gedurende twee maanden zullen we nauw samenwerken waarbij de opstelling is afgestemd op jouw persoonlijke doelen en behoeften. Onze aanpak combineert een grondig startgesprek met een diepgaande zelfreflectie tijdens de opstelling, waardoor je de gereedschappen krijgt om zelfstandig verder te groeien. Via een nazorg gesprek wordt de kennis die is opgedaan verder geïntegreerd, zodat je jouw persoonlijke ervaring verder kan laten groeien.

Familieopstelling één op één of in een groep

Een opstelling roept iets op dat lastig te verklaren is. Je zult de energie en overtuigingen voelen van familie, vrienden of zelfs collega’s, zonder dat zij fysiek aanwezig zijn. Dit kan in een één op één setting, waarbij alle aandacht voor jou centraal staat.

Wil je zelf ontdekken wat een familieopstelling in een groep voor jou kan doen? Hierbij zal je de energie en overtuigingen voelen vanuit jouw eigen systeem, maar ook die van anderen. De groep zal ook representant staan voor de familieleden van de vraagsteller. Onderzoek of dit jouw past en sluit dan aan bij één van de familieopstellingen in een groep.

Wat kan je verwachten?

 • Persoonlijke aandacht

  Ik bied een veilige en ondersteunende omgeving waarin je je vrij kunt uiten.

 • OP MAAT GEMAAKTE OPSTELLING:

  Elk sessie is afgestemd op jouw situatie en jouw doelstellingen.

 • ERVAREN PROFESSIONELE BEGELEIDING:

  Met ruime ervaring en professionele expertise help ik je om inzichten te verkrijgen en concrete stappen te zetten.

 • FLEXIBILITEIT:

  Ik begrijp dat het leven onvoorspelbaar is, daarom bied ik flexibele planningsopties.

Aan afloop van dit (familie) opstelling traject zal je niet alleen praktische vaardigheden en inzichten hebben opgedaan, maar ook een dieper begrip van jezelf en jouw pad naar welzijn. Sta jezelf toe om deze reis te beginnen en ontdek de kracht van jouw persoonlijke transformatie.

Voor wie?

 • Vrouwen die de stap naar een groep opstelling spannend vinden.
 • Vrouwen die zichzelf persoonlijk willen ontwikkelen.
 • Vrouwen die snel aan de slag willen met diepgaande handvatten.
 • Vrouwen die op zoek zijn naar verdieping.

Waarom kies jij voor het ontdek jezelf-traject via een individuele opstelling?

 • Geen lang traject, met dito kosten en tijdsinvestering.
 • Snel ruimte voor diepgaande inzichten.
 • Keuzevrijheid door te kiezen uit fysieke gesprekken of online meetings.
 • Wil je na dit traject door met zelfontwikkeling op specifieke thema’s? Jouw traject wordt daarna afgestemd op jouw wensen en behoefte.

Wat krijg jij?

 • Persoonlijke kennismaking (online of fysiek).
 • Individuele opstelling-sessie.
 • Nazorg sessie (alles is bespreekbaar).

Vergoeding

Via de werkgever

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. Een coachtraject op persoonlijke ontwikkelings- en/of loopbaanvraagstuk kan hieruit vergoed worden.

Via de Arbodienst

in het kader van burn-outpreventie. Om dit te bespreken kun je contact opnemen met de bedrijfsarts.

Via de Belastingdienst

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.