Coaching voor jou

Wat past bij jou?

Familieopstellingen

Ervaar je weleens het gevoel dat je vastloopt? Loop jij in je relaties, vriendschappen of op werk steeds tegen dezelfde situaties aan? Lijken sommige conflicten steeds terug te komen? Tijd om voor jezelf te kiezen en tijd voor verandering!

Familieopstellingen is een unieke mogelijkheid om verborgen, vaste patronen in jezelf te ontdekken en te herkennen. Door een familieopstelling ontstaat er een levendig inzicht in onderliggende structuren. Dit helpt bij bewustwording en opent de deur naar verandering.

Balans in beeld

Ontdek het gespecialiseerde traject, ontworpen voor zowel het herstel na een burn-out als voor de preventie ervan. Dit programma biedt een holistische benadering om het evenwicht tussen draagkracht en draaglast te herkennen en te bewaken. Dit traject is uitermate geschikt om sterker en veerkrachtiger terug te keren van een burn-out of om een burn-out te voorkomen.

Zelfliefde & Zelfzorg

Dit traject is je op het lijf geschreven als jij moeite heb je grenzen aan te geven. Dit programma biedt een holistische benadering om je structureel een reëlere kijk op jezelf te geven. Dit traject is uitermate geschikt om jezelf te accepteren zoals je bent. Al helemaal goed zoals je bent.

Rouw & Verlies

Rouw en verlies zijn onvoorspelbare gebeurtenissen, waar iedereen in meer of mindere mate mee te maken krijgt. Het rouw & verlies traject is afgestemde op jouw ervaring, gebeurtenis of emotie en ondersteunt jou bij deze rauwe momenten. Rouw & verlies is voor iedereen anders.

Mijn belofte aan jou:

Jij bepaalt het tempo

In een veilige setting

Tussentijdse ondersteuning

Ruime ervaring en expertise

Wat levert het je op?

  • Jouw plek in je systeem

  • Meer kennis over jouw onbegrepen klachten

  • Feedback en inzicht

  • Meer (zelf)vertrouwen en acceptatie

  • Mentale en Intuïtieve groei

Wat levert het je niet op?

  • Quick fix oplossing

  • Oordelen over wie jij bent

  • Onduidelijkheid

  • Enkel rationele benadering

Voor wie?

Wil jij je op persoonlijk vlak ontwikkelen? Wil jij hulp met jouw (levens)vragen? Ben jij klaar voor persoonlijke ontwikkeling? Heb jij iets heftigs meegemaakt waar je geen grip op krijgt? Wil jij een coach die alles weet over vrouwen? Of wil je ontdekken of coaching jou verder kan helpen? Ik ben jouw coach die elk coachingstraject afstemt op jouw levensfase, jouw behoefte en jouw vragen.

“Wat een feestje, toen ik voor het eerst bewust ‘Nee’ durfde te zeggen. Spannend en opwindend tegelijkertijd. En de wereld verging niet.”

“Jeetje, wat een respect voor de rust waarmee je mij begeleidt. Zoveel inzichten elke sessie weer. En fijn dat je handvatten hebt meegegeven om thuis verder te gaan.”

“Dankjewel voor ons mooie gesprek!
Ik dacht het wel te weten, maar zat er dus toch mooi naast 😅. Je hebt een mooie beweging in me geopend, merk ik. Bijzonder hoe je dit doet.”