Ontdek jezelf

via een individuele opstelling

Het ontdek jezelf – traject, ideaal kortdurend coachingstraject, afgestemd op jouw behoefte. Middels een zorgvuldig samengestelde individuele opstelling naar persoonlijke groei en zelfontdekking. Een cadeau aan jezelf.

Dit traject is speciaal ontworpen voor vrouwen die liever één op één aandacht willen. Of vrouwen die het spannend vinden en barrières ervaren om in een groep hun uitdagingen te uiten.

Ben jij op zoek zijn naar een individuele verdieping en groei via (familie)opstellingen? Of je nu worstelt met specifieke uitdagingen of simpelweg streeft naar persoonlijke verbetering, ik bied de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt, om jezelf te leren kennen en verder te groeien.

Gedurende twee maanden zullen we nauw samenwerken waarbij de opstelling is afgestemd op jouw persoonlijke doelen en behoeften. Onze aanpak combineert een grondig startgesprek met een diepgaande zelfreflectie tijdens de opstelling, waardoor je de gereedschappen krijgt om zelfstandig verder te groeien. Via een nazorg gesprek wordt de kennis die is opgedaan verder geïntegreerd, zodat je jouw persoonlijke ervaring verder kan laten groeien.

Familieopstelling één op één of in een groep

Een opstelling roept iets op dat lastig te verklaren is. Je zult de energie en overtuigingen voelen van familie, vrienden of zelfs collega’s. Dit kan in een één op één setting, waarbij alle aandacht voor jou centraal staat.

Wil je zelf ontdekken wat een familieopstelling in een groep voor jou kan doen? Hierbij zal je de energie en overtuigingen voelen vanuit jouw eigen systeem, maar ook die van anderen. De groep zal ook representant staan voor de familieleden van de vraagsteller. Onderzoek of dit jouw past en sluit dan aan bij één van de familieopstellingen in een groep.

Wat kan je verwachten?

 • Persoonlijke aandacht:

  Ik bied een veilige en ondersteunende omgeving waarin jij je vrij kunt uiten.

 • Op maat gemaakte opstelling:

  Elk sessie is afgestemd op jouw situatie en jouw doelstellingen.

 • Professionele begeleiding:

  Met ruime ervaring en professionele expertise help ik je om de inzichten die je verkrijgen verkregen hebt in concrete stappen om te zetten.

 • Flexibiliteit:

  Ik begrijp dat het leven onvoorspelbaar is, daarom bied ik flexibele planningsopties.

Aan afloop van dit (familie) opstelling traject zal je niet alleen praktische vaardigheden en inzichten hebben opgedaan, maar ook een dieper begrip van jezelf en jouw pad naar welzijn. Sta jezelf toe om deze reis te beginnen en ontdek de kracht van jouw persoonlijke transformatie.

Voor wie?

 • Vrouwen die de stap naar een groep opstelling spannend vinden.
 • Vrouwen die zichzelf persoonlijk willen ontwikkelen.
 • Vrouwen die snel aan de slag willen met diepgaande handvatten.
 • Vrouwen die op zoek zijn naar verdieping.