Zelfvertrouwen & Verbinding

met de online module Van Zelfkritiek Naar Zelfcompassie

Ben je klaar om de reis naar zelfvertrouwen en verbinding met jezelf aan te gaan? Hier vind je jouw tools en ondersteuning die je nodig hebt om je zelfbeeld te versterken en je innerlijke kracht te ontdekken. Ontdek hieronder hoe onze online module ‘Van Zelfkritiek naar Zelfvertrouwen’ je kan helpen op je pad naar groei en zelfontdekking.

Ontdek de Online Module

In de online module ‘Van Zelfkritiek naar Zelfvertrouwen’ ga je mee op een reis naar zelfliefde en innerlijke rust. Leer hoe je negatieve zelfkritiek kunt veranderen naar zelfcompassie en zelfvertrouwen. Met praktische oefeningen en inzichten krijg je de tools die je nodig hebt om jezelf te omarmen zoals je bent. Klaar om te beginnen? Schaf nu de module aan en start jouw transformatie!

Doe een Individuele Opstelling

Wil je naast je online module dieper ingaan op de patronen die je zelfbeeld beïnvloeden? Overweeg dan een individuele (familie)opstelling. Tijdens deze sessie verken en begrijp je in een veilige ruimte hoe familie- en andere systemen invloed hebben op jouw gedachten en emoties. Ontdek verborgen dynamieken en vind helderheid en inzicht voor jouw persoonlijke groei. Samen met de online module versterk je je zelfvertrouwen en verbinding op alle lagen die voor jou passen. Maak nu een afspraak voor een individuele opstelling in combinatie met de online module en zet de eerste grote stap naar verandering!

Wat kan je verwachten?

 • Uitgebreide online module

  Alle mijn kennis en informatie over zelfvertrouwen en verbinding aangevuld met oefeningen heb ik in deze module ondergebracht.

 • Aan te vullen met een 0p maat gemaakte opstelling:

  De sessie is afgestemd op jouw situatie en jouw doelstellingen.

 • Professionele begeleiding:

  Tijdens de online module ben ik per mail en app beschikbaar om je te ondersteunen in het zetten van concrete stappen naar meer zelfcompassie.

 • Flexibiliteit:

  Ik begrijp dat het leven onvoorspelbaar is, daarom bied ik flexibele planningsopties. En is de module onbeperkt beschikbaar voor jou.

Ontmoet Bianca Rutten

Als coach voor verbinding en zelfkennis ben ik gepassioneerd om jou te ondersteunen op jouw pad naar welzijn en zelfontdekking. Met een holistische benadering en liefdevolle begeleiding help ik vrouwen zoals jij om hun innerlijke kracht te omarmen en te groeien naar een leven vol zelfvertrouwen en zingeving. Laten we samen op reis gaan naar een leven van verbinding en vitaliteit!

Start Jouw Reis naar Zelfvertrouwen

Ben je klaar om jouw zelfvertrouwen te vergroten en verbinding te maken met jezelf? Schaf nu onze online module aan en maak een afspraak voor een individuele opstelling. Samen kunnen we jouw innerlijke kracht ontdekken en jouw persoonlijke groei ondersteunen. Begin vandaag nog jouw reis naar zelfvertrouwen en verbinding!

Voor wie?

 • Vrouwen die de stap willen zetten naar meer zelfvertrouwen.
 • Vrouwen die zichzelf persoonlijk willen ontwikkelen.
 • Vrouwen die snel aan de slag willen met diepgaande handvatten.
 • Vrouwen die graag zorgen voor een ander.
 • Vrouwen die in dienst staan voor een ander en daarbij zichzelf vergeten.
 • Vrouwen die sterker, steviger en flexibeler in het leven willen staan.