Familieopstelling Hilversum

Ervaar je weleens het gevoel dat je vastloopt? Loop jij in je relaties, vriendschappen of op werk steeds tegen dezelfde situaties aan? Lijken sommige conflicten steeds terug te komen? Tijd om voor jezelf te kiezen en tijd voor verandering!

En nu is het mogelijk om deel te nemen aan een familieopstelling in Hilversum.

Familieopstelling is een unieke mogelijkheid om verborgen, vaste patronen in jezelf te ontdekken en te herkennen. Door een familieopstelling te doen ontstaat er een levendig inzicht in onderliggende structuren. Dit helpt bij bewustwording en opent de deur naar verandering.

  • Begrijp de diepere oorzaken van herhalende patronen en problemen
  • Een familieopstelling doen opent de deur naar persoonlijke groei en het doorbreekt vastzittende patronen
  • Ervaar de kracht van symbolische verbinding en ervaar de helende werking.

Krijg nieuwe inzichten door jouw familieopstelling, waar jouw plek in het (familie)systeem de basis vormt. Onbewuste patronen beïnvloeden diep onze emoties, levenshouding, gezondheid en welzijn. Via opstellingen worden verborgen dynamieken onthult en worden helende processen zichtbaar. Ontdek de inzichten die leiden tot persoonlijke groei en welzijn.

Wat kan je verwachten?

  • Persoonlijke aandacht

    Ik bied een veilige en ondersteunende omgeving waarin je je vrij kunt uiten.

  • ONDERWERPEN EN INVULLING DIE JOU VERDER HELPEN GROEIEN

  • ERVAREN PROFESSIONELE BEGELEIDING:

    Met ruime ervaring en professionele expertise help ik je om inzichten te verkrijgen en concrete stappen te zetten

Familieopstelling in een groep of één op één

Een opstelling roept iets op dat lastig te verklaren is. Je zult de energie en overtuigingen voelen van familie, vrienden of zelfs collega’s, zonder dat zij fysiek aanwezig zijn. Een familieopstelling vindt plaat in een groep, waar anderen de rollen van jouw vader, moeder of andere bekenden op zich nemen.

Wil jij liever één op één aandacht en voelt een groep onveilig aan? Kies dan voor een individuele opstelling of plan een kennismaking in, waarin we samen bespreken wat je nodig hebt.

De familieopstelling vindt plaats in Hilversum of Loosdrecht.

Wil je zelf ontdekken wat een familieopstelling in een groep voor jou doet?  Of heb je een specifieke vraag die je wilt verkennen? Sluit dan aan bij één van de familieopstellingen.